Verzenden / Retours

VERZENDEN

Vanaf 100€ GRATIS levering (België)

Vanaf 100€ GRATIS levering (Nederland)

  • POSTNL/DPD levering thuis of op kantoor : 4,95€ (België) 5,95€ (Nederland) - Wij verzenden je pakje naar het opgegeven leveradres. De leveringen gebeuren van maandag tem vrijdag.  
  • Ophalen in ons magazijn in Deurne : van maandag tem donderdag zijn we doorlopend bereikbaar van 9u-17u, vrijdag van 9u-15u.     
RETOUR

Indien u niet helemaal tevreden bent, kan u het product eenvoudig retourneren via een POSTNL Pick-up Parcel shop in je buurt (ongebruikte staat en in originele verpakking). Wij proberen onze ecologische voetafdruk laag te houden dus stuur niet onnodig pakjes terug. 
De kostprijs bedraagt  €4,95 (BE) en 5,95 (NL). De verkoper zal het door de koper betaalde aankoopbedrag van het product terugbetalen met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de Klant zelf betaald heeft, tenzij de Klant instemt met een ander betaaldmiddel, zoals een giftcard.

Na levering heb je 14 dagen de tijd om je items terug te sturen naar ons. Items die rechtstreeks van onze leverancier worden verzonden (bv bedhuisjes, glijbaan, groot houten speelhuisje) hebben aparte retourprijzen aangezien deze met speciaal transport worden verzonden. Ook tuinmeubelen of grotere pakketen gaan een hogere retour kost hebben.

Hoe ga je te werk:

  1. Meld je retour aan via klantendienst@beaubybo.com met vermelding van je naam, ordernummer en reden voor retour.

  2. Je ontvangt vervolgens een link om je retourlabel aan te maken

  3. Stuur het product ongebruikt terug in de originele verpakking met vermelding van je naam en ordernummer (voorbeeld #106871)

  4. Bij ontvangst sturen we je een gift card 

Print het label, plak het op de doos en breng je pakket binnen in een POSTNL Pickup parcelshop naar keuze.

Hier kan je alle pick up centers opzoeken Nederland:

https://www.postnl.nl/klantenservice/retour-sturen/pakket/#:~:text=Je%20kun t%20het%20betreffende%20pak ket,zelf%20alvast%20een%20ver zendlabel%20aanmaken.

Pick up centers België:

https://www.postnl.be/contact/zelf-iets-retour-sturen/pakket/

Afgeprijsde artikelen (solden en outlet) die online werden aangekocht en binnen de vooropgestelde termijn retour werden aangemeld, zullen niet worden terugbetaald. Hiervoor ontvangt u een giftcard.

De Klant wordt verzocht de artikelen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires, en gebruiksaanwijzingen. Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt […] zich het recht voor om de Klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door de Klant dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het artikel slechts mag inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Teruggestuurde artikelen mogen gepast worden, maar mogen niet gebruikt zijn. Wanneer een artikel een waardevermindering is ondergaan door het gebruik van de Klant zal dit ten laste van de Klant in rekening worden gebracht.