LORENA CANALS

Lorena Canals werd opgericht in 1990. Dit merk ontwerpt en produceert tapijten en andere textiel accessoires. Ze staan voor én mooi én praktisch. Praktisch staat voor machinewasbare vloerkleden. De items bij Lorena Canals zijn gemaakt uit 100% katoen

 

Op zoek naar een mooi pronkstuk voor in de speelhoek, jouw living, kinderkamer dat er écht bovenuit springt? De Lorena Canals tapijten zijn echte prachtexemplaren. Het praktische aspect speelt een grote rol bij de productie van Lorena Canals. Het is enorm belangrijk dat een moderne lifestyle ook praktische kanten bevat. Helemaal kidsproof!

Jij vindt bij Lorena Canals vloerkleden in alle vormen, kleuren en maten. Het zonnetje schijnt altijd in de kinderkamer van jouw kleine schat met het sunshine tapijt van Lorena Canals. Of droomt jouw prinsesje ervan om vleugeltjes te hebben? Met een Lorena Canals tapijt met Wings toveren ze zo een lach op haar snoet. Doordat deze tapijten handgemaakt zijn, heb jij dus een uniek stuk in de kinderkamer of woonruimte!

Benieuwd naar alle Lorena Canals items? Ontdek ze hier!