FAQ

Frequently asked questions

Wanneer wordt mijn pakketje verzonden?

We verzenden je pakje binnen 1 à 2 werkdagen. Je ontvangt een verzendbevestiging als je pakje is vertrokken.

Wat als ik niet thuis ben?

Geen probleem. Je pakket wordt bij je buur geleverd. Is deze ook niet thuis? Dan wordt je pakket naar een Pickup parcelshop in je buurt gebracht. Op deze manier heb je je pakket zo snel mogelijk in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen.

De Post NL chauffeur laat een mededeling in je brievenbus achter met vermelding van het adres van de Pickup parcelshop en het tijdstip vanaf wanneer je het pakket kan ophalen. Je krijgt van Post NL ook een e-mailbericht wanneer het pakket is aangekomen in de Pickup parcelshop.

Neem je identiteitsbewijs mee wanneer je je pakket gaat afhalen. Je krijgt 7 dagen tijd om het op te halen, daarna komt het retour naar ons en zijn er nieuwe verzendkosten aan verbonden om het opnieuw naar je op te sturen.

Op www.postnl.be kan je de status van je pakket nagaan en vind je meer informatie over onze Pickup parcelshops (locaties, openingsuren…).

Hoe kan ik betalen en is mijn betaling veilig?

Er kan veilig betaald worden via

- Bankcontact

- Kredietkaart

- IDEAL

- Bankoverschrijving. Kies je voor 1 van de bovenstaande opties wordt de bestelling de dag zelf nog verwerkt .

Kies je voor een overschrijving dan moet je de betaling binnen 2 dagen uitvoeren en wordt ze verwerkt als het geld op de rekening staat.

Ik heb een verkeerd product ontvangen, wat nu?"

Hoewel echt álles bij ons superleuk is begrijpen we natuurlijk dat je enkel datgene wil ontvangen wat je besteld had.

Je mag ons een mailtje sturen op info@beaubybo.com met daarin je ordernummer en een foto van het verkeerd geleverde product.

Wij regelen dan de retour voor je en zorgen dat je zo snel mogelijk je bestelde item in huis hebt!

Ik heb online besteld en betaald, maar ik heb geen orderbevestiging ontvangen?"

Geen probleem. We hebben je bestelling en betaling goed ontvangen. Heb je al tussen je spam of ongewenste mails gekeken? Soms gebeurt het wel eens dat de orderbevestigingen daar terechtkomen.

Mocht je toch even willen checken stuur dan gerust een mailtje naar info@beaubybo.com

Ik zie in de tracking dat mijn pakket geleverd werd, maar ik heb niets ontvangen. Wat nu?"

Geen paniek! Heel vaak geeft Post NL je pakje af bij de buren of leggen ze het weg op een veilige plaats aan en rond het huis (achter een vuilnisbak, onder de carport, …)

Als je dit allemaal hebt nagekeken en je hebt nog steeds je pakje niet ontvangen, dan stuur je ons best even een mailtje op info@beaubybo.com. Vermeld daarin zeker je ordernummer!

Wij nemen het dan meteen op met Post NL en lossen het zo snel mogelijk voor je op.